Tietoa meistä

Nordic Mini Storages rakentaa varastointiratkaisuja ihmisille ja yrityksille, ja se on oikea osoite turvallisille ja helposti saatavilla oleville varastointiratkaisuille.

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme erilaisia varastoyksiköitä pienistä 2 m²:n tiloista aina laajempiin 10 m²:n tiloihin, jotka täyttävät erilaiset varastointitarpeet.

Sitoutumisemme helppokäyttöisyyteen näkyy virtaviivaistetussa vuokrausprosessissamme, joka takaa, että asiakkaamme pääsevät käyttämään vuokraamiaan tiloja samana päivänä, jona he varaavat ne.

Nykyaikainen lähestymistapamme varastointiin on muutakin kuin vain tilan tarjoaminen.

Koska elämme digitaalisella aikakaudella, olemme integroineet teknologian palveluihimme.

Asiakkaat voivat vuokrata varastoja vaivattomasti verkossa, ja innovatiivisen ”Storage Smart Entry by Nokē” -sovelluksen avulla älypuhelimesi muuttuu avaimeksi, jonka avulla pääset saumattomasti sekä varastorakennukseen että omaan yksikköösi.

Tämä tekniikan yhdistelmä takaa, että asiakkaamme pääsevät tavaroihinsa käsiksi 24/7, mikä lisää varastointikokemuksen mukavuutta.

Turvallisuus on Nordic Mini Storagesissa etusijalla. Laitoksemme on varustettu uusimmilla turvatoimilla, kuten ympärivuorokautisilla valvontakameroilla ja vankalla turvajärjestelmällä.

Lisäksi jokainen varastoyksikkö on lämpötilavalvottu, mikä takaa, että henkilökohtaiset tai liiketoimintaan liittyvät tavarasi pysyvät koskemattomassa kunnossa ulkoilmasta riippumatta. Ja niille, jotka ajavat autolla, tarjoamme ilmaisen pysäköintipaikan aivan varastorakennuksemme edessä, mikä tekee tavaroiden siirtämisestä sisään ja ulos vaivatonta.

Se, mikä todella erottaa meidät muista, on arvostettujen asiakkaidemme antama palaute. He kehuvat puhtaita ja moderneja varastotilojamme, täysin automatisoitua vuokrausprosessiamme ja henkilökohtaista otetta, jonka lisäämme palveluihimme.

Nordic Mini Storages tarjoaa sinulle turvallisen, helposti saatavilla olevan ja tarpeisiisi räätälöidyn varastointikokemuksen, halusitpa sitten säilyttää kotitaloustavaroita, yritysvarastoja tai kausitavaroita.